Valikko

Matkustuskokemus ja Palmuasema-matkablogi

Olen viimeisen 20 vuoden aikana vieraillut lukuisissa Euroopan maissa, Arabiemiraateissa, Yhdysvalloissa, Aasiassa, Australiassa ja Tyynenmeren saarilla. Pisin matkani on toistaiseksi ollut kahden kuukauden mittainen maailmanympärimatka vuonna 2016. Suomen matkailusta olen kiinnostunut viime vuosina enenevässä määrin. Matkoillani on aina mukana vähintään sähköpyörätuolini ja henkilökohtainen avustajani, joskus myös muita matkaseuralaisia ja apuvälineitä. Osa matkoistani on ollut sisältöyhteistöitä. Matkoillani olen myös luonut vahvan yhteistyöverkoston eri maiden esteettömän matkailun vaikuttajien ja yritysten kanssa.

Keväällä 2011 päätin kantaa oman korteni kekoon esteettömän matkailun tiedontuotannossa ja perustin blogin, Palmuaseman, johon olen siitä lähten kirjoittanut omat matkakokemukseni Suomesta ja ulkomailta. Hiljalleen se on kasvanut Suomen suosituimmaksi esteettömän matkailun tietolähteeksi, jota lukee kuukausittain noin 5000 yksittäistä esteettömästä matkailusta kiinnostunutta henkilöä. Helmikuussa 2020 teettämässäni kyselyssä 67 % vastaajista kertoi hyödyntäneensä Palmuasemaa omaa matkaa suunnitellessaan. Moni myös kertoi löytävänsä Palmuasemalta sellaista tietoa, jota ei missään muualla ole.

Esim. video, jossa esittelet hotellihuoneen näyttämällä joka kulman ja liikkumalla siellä – ♡. Mistään muualta ei saa tietoa esim. wc:n/kylpyhuoneen sopivuudesta pyörätuolia käyttävälle (erit. ulkomaat).

Yleisesittely
Koulutus ja työkokemus
Esillä mediassa