Valikko

Matkailualan yrityksille

Esteettömän matkailun asiantuntijana tarjoan käyttöönne ainutlaatuisen, Suomen laajimman osaamiseni esteettömästä matkailusta. Ammattiosaamiseni yhdistyy omiin kokemuksiini matkoilta Suomesta ja eri puolelta maailmaa sekä matkanjohtajana kohtaamiltani asiakkailta oppimaani. Olen innostava kouluttaja, konsultti ja viestijä. Lisätietoa minusta ja osaamisestani löydät täältä.

Koulutukset / luennot

Toteutan tilaajan tarpeen mukaan räätälöityjä koulutuksia muun muassa alueiden matkailuorganisaatioille, matkailualan yrittäjille, matkamyyjille ja kohdeoppaille. Koulutusten sisältöjä esimerkiksi:

  • Esteettömän matkailun käsitteen ja esteettömyyden merkityksen avaaminen
  • Eri asiakasryhmien tarpeet esteettömyydelle
  • Asiakkaan esteetön palvelupolku
  • Esteettömien matkailupalveluiden tuotteistaminen
  • Esteettömistä palveluista viestiminen ja asiakkaiden tavoittaminen

Koulutusten kesto sopimuksen ja tarpeen mukaan 3-6 tuntia. Palveluihini kuuluvat myös lyhyemmät esteetöntä matkailua käsittelevät luennot. Olen yksi Visit Finland Akatemian valmentajista ja matkailualueiden valmennuksia voidaan toteuttaa myös Akatemiavalmennuksena, jolloin siihen sisältyy tietoa myös Visit Finlandista. Koulutan/luennoin tällä hetkellä pääsääntöisesti etäyhteyksien avulla. Pyydä tarjous: sanna@palmuasema.fi

Konsultointi

Kaikki lähtee tarpeen tunnistuksesta, asiakasprofiilien luonnista ja käytännön suunnitelmista. Olen mielelläni mukana yritysten esteettömän matkailun strategian valmistelussa ja käytäntöönpanossa sekä erilaisissa esteettömään matkailuun liittyvissä projekteissa. Tarjoan matkailualan yrityksille neuvontaa, vinkkejä ja käytännön tukea. Pyydä tarjous: sanna@palmuasema.fi

Viestintä

Tiedolla ja sanoilla on merkitystä ja esteettömyydestä viestiminen on yksi esteettömän matkailun tärkeimmistä asioista. Tiedon avulla tavoitetaan juuri ne asiakkaat, joille oma tuote tai palvelu parhaiten soveltuu. Autan tuottamaan esteettömyystietoa matkailualan yritysten kotisivuille uskottavasti, kattavasti ja oikeita termejä käyttäen. Olen mielelläni miettimässä, kuinka kohderyhmä tavoitetaan ja kuinka esteettömyydestä voisi viestiä inspiroivasti ja mielikuvia herättäen. Kirjoitan myös artikkeleita monenlaisiin julkaisuihin.

Teen kohdetestauksia ja jaan kokemukseni Palmuasema-matkablogissani, jossa kokemukseni tavoittavat tuhansia esteettömästä matkailusta kiinnostuneita. Olen arvioissani aina rehellinen, mutta tapani kirjoittaa on positiivinen ja esittelen erityisen mielelläni toimivia ratkaisuja. Moni liikuntarajoitteinen varaa matkansa Palmuaseman suositusten perusteella.
Pyydä tarjous: sanna@palmuasema.fi