Valikko

Esteettömiä matkailupalveluita tarvitseville

Esteettömän matkan suunnittelu on usein työlästä, oli kyse sitten Suomeen tai ulkomaille suuntautuvasta matkasta. Parhaimmillaan se on kuitenkin myös tärkeä ja hauska osa matkavalmisteluja. Jaan mielelläni omia kokemuksiani ja osaamistani myös muiden hyväksi alla esitellyillä tavoilla. Lisätietoa minusta ja osaamisestani löydät täältä.

Luennot

Tulen mielelläni vieraaksi erilaisiin tapahtumiin, esimerkiksi järjestöjen ja yhdistysten tilaisuuksiin. Jaan vinkit esteettömän matkan suunnitteluun, omien tarpeiden tunnistamiseen ja soveltuviin matkakohteiisin. Tilaisuuksissa on suuri matkakuume-vaara. Toteutan luennot tällä hetkellä pääsääntöisesti etäyhteyksien avulla, joten maantieteelliset etäisyydet eivät ole ongelma. Hintani ovat aina halvemmat järjestöille ja yhdistyksille kuin yrityksille. Kysy lisää: sanna@palmuasema.fi

Henkilökohtainen neuvonta

Oletko suunnittelemassa matkaa ja toivoisit henkilökohtaista neuvontaa suunnitteluvaiheessa? Autan mielelläni kaikissa mahdollisissa kysymyksissä. Tunnen hyvin myös esimerkiksi eri matkanjärjestäjien valikoiman ja autan etsimään itselle sopivan matkanjärjestäjän ja kohteen. Henkilökohtaiset tapaamiset onnistuvat helposti etäyhteydellä Zoom-alustalla. Neuvonnan hinta 50 € (sis. ALV 24 %) / alkava tunti. Ota yhteyttä: sanna@palmuasema.fi niin sovitaan treffit!

Palmuasema-matkablogi

Omat kokemukseni eri puolilta maailmaa olen tallentanut Palmuasema-matkablogiini. Löydät kohteet Esteettömät matkakohteet -valikon alta ja käytännön vinkit Palmuaseman matkavinkeistä.

Tulossa: Unelmasta matkaksi! -verkkoryhmä esteetöntä matkaa suunnitteleville

Oletko suunnittelemassa esteetöntä matkaa, mutta et oikein tiedä mistä lähteä liikkeelle? Kaipaisitko apua parhaan kohteen valintaan? Tai mietityttävätkö käytännön kysymykset, kuten apuvälineet matkalla tai avustajan mukaan lähtö? Vai oletko jo kokenut reissaaja, mutta et koskaan saa tarpeeksi matkojen suunnittelusta? Tämä ryhmä on juuri sinulle!
Unelmasta matkaksi -verkkoryhmä on tarkoitettu liikkumisesteisille henkilöille tai muille esteetöntä matkaa suunnitteleville. Matka voi hyvin olla vasta unelma-asteella. Ryhmä kokoontuu verkossa, helppokäyttöisellä Zoom-alustalla kolme kertaa (1,5 h/kerta). Lisäksi jokainen osallistuja saa puolen tunnin henkilökohtaisen konsultaation, jonka aikana voidaan syventyä jokaista eniten mietityttäviin asioihin. Ryhmään on osallistumismaksu. Tulossa vuonna 2021! Seuraa ilmoittelua tai ilmoita kiinnostuksesi sanna@palmuasema.fi