Valikko

Esteettömiä matkailupalveluita tarvitseville

Esteettömän matkan suunnittelu on usein työlästä, oli kyse sitten Suomeen tai ulkomaille suuntautuvasta matkasta. Parhaimmillaan se on kuitenkin myös tärkeä ja hauska osa matkavalmisteluja. Jaan mielelläni omia kokemuksiani ja osaamistani myös muiden hyväksi alla esitellyillä tavoilla. Lisätietoa minusta ja osaamisestani löydät täältä.

Henkilökohtainen neuvonta

Oletko suunnittelemassa matkaa ja toivoisit henkilökohtaista neuvontaa suunnitteluvaiheessa? Autan mielelläni kaikissa mahdollisissa kysymyksissä. Tunnen hyvin myös esimerkiksi eri matkanjärjestäjien valikoiman ja autan etsimään itselle sopivan matkanjärjestäjän ja kohteen. Henkilökohtaisessa neuvonnassa voidaan pohtia myös muun muassa henkilökohtaisen avustajan mukana oloa matkalla, apuvälinekysymyksiä tai mitä tahansa sinua pohdituttavia asioita. Henkilökohtaiset tapaamiset onnistuvat helposti etäyhteydellä Zoom-alustalla. Neuvonnan hinta 60 € (sis. ALV 24 %) / h. Ota yhteyttä: sanna@palmuasema.fi niin sovitaan treffit!

Luennot

Tulen mielelläni vieraaksi erilaisiin tapahtumiin, esimerkiksi järjestöjen ja yhdistysten tilaisuuksiin. Jaan vinkit esteettömän matkan suunnitteluun, omien tarpeiden tunnistamiseen ja soveltuviin matkakohteiisin. Tilaisuuksissa on suuri matkakuume-vaara. Toteutan luennot tällä hetkellä pääsääntöisesti etäyhteyksien avulla, joten maantieteelliset etäisyydet eivät ole ongelma. Hintani ovat aina halvemmat järjestöille ja yhdistyksille kuin yrityksille. Kysy lisää: sanna@palmuasema.fi

Palmuasema-matkablogi

Omat kokemukseni eri puolilta maailmaa olen tallentanut Palmuasema-matkablogiini. Löydät kohteet Esteettömät matkakohteet -valikon alta ja käytännön vinkit Palmuaseman matkavinkeistä.